Interieurbouw Den Bosch

Bent u op zoek naar een interieurbouw expert voor uw project of interieur in de regio Den Bosch? In PDI-Interieurbouw vindt u een vakkundige en ervaren interieurbouwer die al ruim 20 jaar succesvol actief is op de markt voor bedrijfsmatige en particuliere interieurprojecten. We werken met veel plezier aan grootschalige en compacte projecten. Van het maken van een losse kast in een woning tot het compleet vernieuwen van een winkel of een showroom: wij kunnen elke uitdaging aan. Al onze werkzaamheden voeren wij zelf uit in onze eigen werkplaats. En ook montage doen we helemaal zelf, dus u weet altijd zeker dat alles van A tot Z goed geregeld is. Uw zekerheden: vakmanschap, creativiteit en kwaliteit!

 

Interieurbouwer uit Den Bosch

U woont in de buurt van Den Bosch en zoekt een interieurbouwer in de buurt. Dat snappen wij. Want waarom zou u iets ver weg gaan zoeken als het ook dichtbij kan? PDI-Interieurbouw is gevestigd in Son & Breugel, hemelsbreed slechts 30 kilometer van ’s-Hertogenbosch. We komen dan ook graag naar u toe voor een kennismaking of een brainstorm. Want voor zoiets belangrijks als interieurbouw, is het wel belangrijk elkaar te kunnen zien. Ook krijgen wij door een locatiebezoek een betere impressie van de ruimtes en de stijl waarin het interieur gebouwd of aangepast moet worden. Kortom, we stappen graag in de auto om u te komen bezoeken. Bovendien, in de regio Den Bosch hebben we al heel wat succesvolle interieurbouwprojecten verzorgd.

 

Voor bedrijven en particulieren in Den Bosch

PDI is actief op de zakelijke markt voor interieurbouw in Den Bosch. Ook doen we veel aanpassingen en restylingprojecten voor particulieren. Van een kastenwand tot een compleet interieur: uw vraag en budget zijn altijd leidend. En we zien het als onze taak om u een zorg uit handen te nemen. Vraag onze expertise bij:

Zakelijk
Winkelinterieurs, verblijfsruimtes, kantoren, showrooms, entrees, balies, wachtruimtes en alle meubels die daarvoor nodig zijn.

Particulier
Het ontwerpen en realiseren van maatwerkkasten, tv-meubels, boekenkasten, inloopkasten, keukens, thuiswerkplekken en badkamers.

Bent u actief in de zorg, retail of zakelijke dienstverlening? In deze sectoren hebben wij een sterk trackrecord met gerealiseerde projecten.

 

Samenwerking met aannemer of architect

Misschien regelt u alles voor uw nieuwbouw, verbouwing of interieurproject helemaal zelf. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u een aannemer of een architect in de arm heeft genomen. Ons maakt het geen verschil, wij werken moeiteloos samen met alle andere betrokken partijen in een bouwproces. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat de perfecte doorvertaling naar de te maken meubels wordt gemaakt. Waarbij we natuurlijk aandacht besteden aan een uitmuntende detaillering en perfect passende kleuren en materialen.

 

De zekerheden van PDI-Interieurbouw

Wanneer u voor uw verbouwing of interieurproject in Den Bosch aanklopt bij PDI, bent u verzekerd van:

– Persoonlijk en vakkundig advies
– Een hoog afwerkingsniveau en kwalitatieve materialen
– Ontwerp, realisatie en montage door onze eigen mensen

Bij dit alles heeft u slechts één aanspreekpunt. Ontzorging is ons doel!

 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u zonder verplichtingen brainstormen over uw interieurbouwproject in de regio Den Bosch? Neem contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek en geven u een eerlijk advies. Kiest u voor interieurbouw van PDI, dan weet u wat u kunt verwachten: alleen het allerbeste!

 

Interieurbouw Den Bosch

Beoordeling gebaseerd op individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist