Interieurbouw Eindhoven

Op zoek naar een expert in interieurbouw in Eindhoven? In PDI-Interieurbouw vindt u een interieurbouwer met al 20 jaar ervaring in de zakelijke en particuliere markt. Van een complete verbouwing met nieuw interieurontwerp tot het doen van kleine aanpassingen in een bestaand interieur: u kunt met al uw vragen bij ons terecht. Creativiteit, kwaliteit en service staan bij PDI-Interieurbouw altijd centraal.

 

Interieurbouwer uit Eindhoven

Wanneer u in Eindhoven of de regio woont, vindt u het vast prettig om zaken te doen met een interieurbouwer uit de buurt. Dat maakt het persoonlijker en bovendien is het makkelijk om elkaar te ontmoeten. PDI-Interieurbouw is gevestigd in Son & Breugel. Een bezoek aan Eindhoven, om samen uw interieurproject te bespreken, is dus geen enkel probleem. Sterker nog, wij komen graag bij u langs zodat we de wensen en eisen voor uw bouwproject goed in kaart kunnen brengen en een voorstel op maat kunnen maken.

 

Uw interieur in Eindhoven

PDI heeft brede ervaring met interieurprojecten. Grofweg verdelen wij ze in particuliere interieurbouwprojecten en zakelijke projecten. Denk bijvoorbeeld aan:

Particulier
Keukens, maatwerkkasten, tafels, meubels, badkamermeubels, tv-kasten, boekenkasten, kledingkasten en werkplekken.

Zakelijk
Kantoorruimtes, showrooms, entrees, wachtruimtes, maatwerkmeubels zoals bureaus, balies, wandkasten en complete interieurs.

We werken als interieurbouwbedrijf in diverse sectoren, waaronder retail, zakelijke dienstverlening en zorg.

 

Samenwerking met architect en aannemer

Misschien is uw wens compact en eenvoudig. Dan kunnen we u geheel zelfstandig helpen van ontwerp tot aan realisatie. Maar heeft u een groter project dat complex is en veel betrokken partijen kent, dan werken wij graag samen. Bijvoorbeeld met uw eigen architect of de aannemer die uw gehele verbouwing of bouw regelt. Met plezier gaan wij het gesprek aan en zorgen we voor het allerbeste eindresultaat!

 

Kwaliteit in interieurbouw verzekerd

Wanneer u kiest voor PDI, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Om te beginnen realiseren wij alle interieurprojecten volledig in onze eigen werkplaats. Dat betekent dat we de allerkleinste details continu in beeld hebben. Onze eigen medewerkers doen ook de montage. Uw project is dus van A tot Z onder onze hoede. U heeft daarom slechts één aanspreekpunt. Al uw vragen worden snel beantwoord en we denken continu met u mee.

 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u van gedachten wisselen over uw interieurbouwproject in de regio Eindhoven? Neem contact met ons op, we komen graag vrijblijvend kennismaken. We luisteren naar uw wensen en geven vakkundig advies. Om vervolgens een duidelijke offerte te maken met een planning. Kiest u voor interieurbouw van PDI, dan weet u wat u kunt verwachten: alleen het allerbeste!

PDI Interieurbouw Eindhoven

Beoordeling gebaseerd op individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist