Interieurbouw Tilburg

Zoekt u een ervaren partner op het gebied van interieurbouw in Tilburg? In PDI-Interieurbouw vindt u een vakkundige organisatie die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het bedienen van de zakelijke en de particuliere markt. Of u nu een kantoor, showroom of winkel wilt verbouwen of juist toe bent aan nieuwe kasten of een nieuwe keuken in uw woning: wij kunnen elk project aan. Groot of klein, eenvoudig of complex. Stel uw vraag en wij maken een voorstel op maat. Passend bij uw smaak en woonstijl en natuurlijk het beschikbare budget. U kunt rekenen op de beste kwaliteit, creativiteit en vakmanschap!

 

Interieurbouwer uit Tilburg

Wanneer u in Tilburg of in de omgeving van deze stad woonachtig bent, vindt u het vast fijn om zaken te doen met een interieurbouwer die niet al te ver weg gevestigd is. Gewoon, omdat dat een goed gevoel geeft. PDI-Interieurbouw is gevestigd in Son & Breugel. We brengen graag een bezoek aan Tilburg om samen met u uw wensen in kaart te brengen. Vertel ons alles over uw wensen en we zorgen voor een passend en duidelijk voorstel. In Tilburg en de andere Brabantse steden hebben we al talloze succesvolle projecten afgerond. We vertellen u er graag alles over.

 

Voor bedrijven en particulieren in Tilburg

PDI is actief op de zakelijke markt voor interieurbouw in Tilburg en doet ook veel particuliere projecten in woningen in Midden-Brabant. Of het nu gaat om een aanpassing in een bestaand interieur of het ontwerpen en realiseren van een compleet nieuw interieur: wij nemen u de zorg uit handen. Schakel ons in voor:

Particulier
Het ontwerpen en realiseren van maatwerkkasten, tv-meubels, boekenkasten, inloopkasten, keukens, thuiswerkplekken.

Zakelijk
Winkelinterieurs, verblijfsruimtes, kantoren, showrooms, entrees, balies, wachtruimtes en alle meubels die daarvoor nodig zijn.

Onze ervaring in de zakelijke markt is breed. We hebben erg veel ervaring in de zakelijke dienstverlening, retail en zorg.

 

Samenwerking met architect en aannemer

Heeft u al inspiratie opgedaan voor uw interieur? Of wilt u juist dat wij u op weg helpen en een interieur of meubelstuk ontwerpen dat aansluit op uw gebruikswensen en woonstijl? Dat is mogelijk! Ook werken wij regelmatig samen met andere partijen in het bouwproces. Bijvoorbeeld wanneer er een architect betrokken is bij een project. Of wanneer u een verbouwing heeft uitbesteed aan een aannemer. Met onze expertise vullen we deze partijen aan en zorgen we ervoor dat de door u gewenste ontwerpen daadwerkelijk tot leven komen. In welke kleur, omvang, materiaal of afwerking dan ook!

 

De zekerheden van PDI-Interieurbouw

Wanneer u voor uw verbouwing of interieurproject in Tilburg aanklopt bij PDI, bent u verzekerd van:

– Persoonlijk en vakkundig advies
– Een hoog afwerkingsniveau en kwalitatieve materialen
– Ontwerp, realisatie en montage door onze eigen mensen

U heeft dus altijd de zekerheid van één aanspreekpunt!

 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u zonder verplichtingen brainstormen over uw interieurbouwproject in de regio Tilburg? Neem contact met ons op voor een kennismaking. Kiest u voor interieurbouw van PDI, dan weet u wat u kunt verwachten: alleen het allerbeste!

 

Interieurbouw Tilburg

 

Beoordeling gebaseerd op individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist