Klantbeoordelingen

“Alles voor een tevreden klant”

Dat is het uitgangspunt van iedere 5-sterrenspecialist. Zij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar? Dat is waar dit keurmerk om draait. 5-sterrenspecialisten vinden het bieden van uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze er bewust voor hebben gekozen om zich hierop te ontwikkelen en te laten controleren.

Hier een paar voorbeelden van reacties op ons werk:

“Roderik is een echte vakman die voor kwaliteit staat. Hij is perfectionistisch en neemt geen genoegen met minder.”

“Roderik is een gepassioneerde vakman. Met liefde voor zijn producten realiseert hij de dromen van zijn klant. Wij zijn heel blij met de op maat gemaakte kledingkast en genieten hier iedere dag van!”

“Roderik is een op en top vakman. Hij stelt zichzelf tot doel om zowel de wensen van de klant in vakwerk te vertalen alsook het er voor zorgen dat de klant 100% tevreden is met het geleverde werk. Roderik denkt mee vanuit zijn vakkennis en geeft ook duidelijk aan dat wat mooi of niet mooi is niet aan hem is maar dat de klant dat zelf moet bepalen. Hij adviseert kundig vanuit materiaalkennis en maakbaarheid. Wij zijn meer dan tevreden over het geleverde werk en de manier waarop hij met ons invulling heeft gegeven aan het offerte- en realisatieproces. Waar wij ook erg over te spreken waren was zijn manier van werken bij ons thuis. Alles wordt netjes opgeruimd, stofzuiger erbij, al het afval wordt meegenomen. Heel netjes, dat hebben wij wel eens anders gezien! Daarnaast is hij als persoon ook erg prettig en correct in de omgang en dat maakt dat de gun factor nog wat hoger is. Wij gaan zeker nog meer werk met hem oppakken. Kortom: wat een vakman en wat een leuke vent! Gouden combinatie.”

“De boekenkast die Roderik heeft gemaakt ziet er prachtig uit, een aanwinst voor onze kamer! Roderik denkt mee en werkt heel nauwkeurig, een vakman. En… hij is heel plezierig in de omgang.”

“Eerlijk advies en betrouwbaar. Eenmansbedrijf, dus de “baas” komt zelf.”

 

Meer beoordelingen van onze klanten lezen? Bekijk al onze beoordelingen door op de knop hieronder te klikken!

Beoordeling gebaseerd op individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist