Meubelmaker Den Bosch

Zoekt u een meubelmaker in Den Bosch die al uw dromen op interieurgebied laat uitkomen? Zoek niet verder, want PDI-Interieurbouw is de specialist waarnaar u op zoek bent. Wanneer u kiest voor het vakmanschap van onze ervaren meubelmakers, weet u zeker dat u zult genieten van uw meubels. Of dat nu in uw woning of bedrijfspand is, dat maakt niet uit. Details, kwaliteit en de beste service zijn garanties die wij u altijd geven.

Als u in de omgeving van ’s-Hertogenbosch zoekt naar een meubelmaker, heeft u vast al een idee aan welke voorwaarden deze moet voldoen. Bij ons geeft u aan wat u belangrijk vindt en daar passen wij ons voorstel op aan. Denk bijvoorbeeld aan de wensen voor uw meubels omtrent:
– Grootte en detaillering
– Gewenst materiaalgebruik
– Wel of geen montage op locatie

Niet onbelangrijk is natuurlijk het budget. Het allerbeste resultaat kunnen wij neerzetten als u uw budget met ons deelt. Zo weten we exact welke materialen we kunnen kiezen voor de meubels die we gaan vervaardigen. En graag weten we ook hoe u de meubels gaat gebruiken. Een intensief gebruik vraagt andere materialen dan een meubelstuk dat enkel dient ter decoratie. Wat uw wensen en uw budget ook zijn, wij zetten altijd in op de best passende oplossing voor uw specifieke situatie.

 

Meubels voor bedrijven en particulieren in Den Bosch

PDI-Interieurbouw is gevestigd in Son & Breugel, dat is niet om de hoek van Den Bosch. Voor ons is dat echter geen probleem, aangezien onze meubelmakers in de hele provincie werkzaam zijn en overal monteren op locatie. Zowel voor particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers. Het maakt voor ons geen verschil of u een los meubelstuk nodig heeft of een complete ruimte, kantoor of woning opnieuw wilt inrichten. Voor zowel kleine als grote projecten kunt u een beroep op ons doen. Denk bijvoorbeeld aan:

Particulier interieur 
Het ontwerpen en realiseren van meubels zoals garderobekasten, inloopkasten, televisiemeubels, thuiswerkplekken, keukens en maatwerkmeubels op elk gewenst formaat en in elke stijl.

Zakelijke interieurs
Het maken van meubilair voor winkelinterieurs, wachtruimtes, balies, vergaderruimtes, kantoren, entrees en nog veel meer.

Vooral in de zakelijke markt van kantoren, retail en zorg hebben we heel veel ervaring. Laat ons u inspireren met onze referenties!

 

Van idee tot concrete meubels

Heeft u zelf al een idee over hoe uw meubels eruit moeten zien? Of heeft u wellicht een architect in de arm genomen voor uw project? Onze meubelmakers vinden allebei prima en werken uw ideeën uit. Is het idee voor uw meubel nog niet helemaal concreet? Geen punt, wij helpen u graag bij het definitief maken van het ontwerp en het uitkiezen van de kleuren en de materialen. Wij werken samen met veel gespecialiseerde leveranciers en hebben daarom toegang tot allerlei soorten grondstoffen om uw meubel speciaal en exclusief te maken.

 

De zekerheden van de meubelmakers van PDI-Interieurbouw

Klopt u voor uw interieurproject in ’s-Hertogenbosch aan bij PDI, dan bent u zeker van:

– Deskundig advies van ervaren meubelmakers
– Het hoogste afwerkingsniveau en kwalitatieve materialen
– Ontwerp, realisatie en montage door onze eigen mensen

 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u zonder verplichtingen brainstormen over uw interieurbouwproject in de regio Den Bosch? Bel ons voor een kennismaking met ons als meubelmaker. We geven graag antwoord op al uw vragen.

Meubelmaker PDI-Interieurbouw uit Den Bosch

Beoordeling gebaseerd op individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist